HCA tømrer

Privat

Du kan regne med H. C. Andersens Tømrer hvis du er privat kunde og skal have udført arbejde, som kræver en tømrer. Vi kan i denne henseende blandt andet hjælpe dig med administration af arbejdet. Det kræver en stor administration at få udført arbejde af en tømrer og dette kan vi hjælpe dig med at administrere. Derudover kan vi også sørge for, at der er styr på byggestyringen. En anden ting vi meget gerne er behjælpelige med er at planlægge byggeriet. Kort sagt kan man sige, at du slet ikke skal bekymre dig om noget som helst hvis du vælger, at H. C. Andersens Tømrer skal være din partner i dit næste projekt.

En af de opgaver vi udfører for privat er reparationer. Et sådan arbejde kan ikke blot udføres på nul komma fem og derfor tager vi os god tid til at udføre de reparationer, som du måtte have brug for at få udført. Hvis for eksempel du har en gavl, som er gået i stykker kommer vi med glæde ud og hjælper dig med at ordne den. Det kan også være, at bundstykket i døren er gået hen og blevet ædt af råd og her vil vi også meget gerne hjælpe dig. Det kan også være, at du har noget bindingsværk som er ved at blive træt og som også skal have en overhaling, således, at det kan holde i nogle år endnu. Mange gange kan det ikke betale sig at gå ud og købe nye ting til huset, men i stedet kan det netop betale sig at få udført en reparation således, at det både ender med at blive billigere for dig og så vil det også have nogle klare miljømæssige fordele.

Hvis vinduerne eller dørene i dit kære hjem skal skiftes så kommer vi meget gerne og gør dette. Der kan være mange grunde til, at du ønsker at få skiftet døre og vinduer og en af dem kan slet og ret være, at de har udtjent deres værnepligt og bare ikke kan mere. I sådan en situation sørger vi for at vejlede dig på bedst mulig vis således, at du kan være sikker på, at de døre og vinduer du så vælger kan holde længere end dem du havde før. Du kan regne med os som koordinator af design, selve murerarbejdet og levering. Derudover kan vi stå for det specifikke tømrerarbejde og til de ting, som vi ikke kan udføre vil vi bede nogle af vores samarbejdspartnere om at træde til. Dem har vi en lang fortid med, hvorfor vi kan stå inde for, at de udfører deres respektive arbejde på en god måde.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud