HCA tømrer

Erhverv

Vores kunder fra erhverv er mindst ligeså vigtige som privatkunder, når det kommer til tømrerarbejde hos H. C. Andersens Tømrer.

For vi har også store erhvervskunder, hvis behov vi også kan opfylde med vores store viden om tømrerarbejde og vores store erfaring med netop at udføre arbejde for mange forskellige kunder.

Hos H. C. Andersens Tømrer går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Dette er en bærende del af vores vision, som vi altid bestræber os på at opnå. Når vi skal foretage et projekt med en erhvervskunde, går vi aldrig i gang før vi har udarbejdet en projektplan for det gældende projekt. En sådan plan vil altid indebære, at det står skrevet hvilke faser, som projektet skal igennem. Dette giver et overblik over projektet, som både vi kan anvende når vi skal forklare dig om tidsplan og så videre. Og det er også noget, som du kan kigge på hvis du ønsker en større forståelse for det arbejde, vi udfører for dig. I planen vil det desuden fremgå, hvilke leverancer, som kommer til at foregå undervejs i projektet.

Noget andet, som denne plan kan gøre er at give dig et overblik over, hvilke krav der er til den dokumentation, som man er nødt til at udarbejde. Og næsten vigtigst af alt giver en sådan plan dig en tidsplan, over hvor lang tid projektet vil tage. Dette er især vigtigt i forbindelse med erhverv, hvor man ønsker at vide, hvonår man kan forvente at virksomheden kører optimalt igen.

Noget af det der er vigtigt og som i særdeleshed får vores forretning til at køre rundt, er at vores kunder har det med at komme tilbage. Vores loyale kundeskare vender tilbage, alene af den grund at de er så tilfredse med det tømrerarbejde, som H. C. Andersens Tømrer har udført for dem tidligere. En af grundene til, at vi er så populære blandt vores kunder er at vi skaber en gensidig tillid, som begge parter er bedst tjent med. En sådan tillid bliver oparbejdet hvis kunden står tilbage med et resultat som vedkommende er tilfreds med og som stemmer overens med, hvad kunden havde af forventninger til projektet.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud